söndag 4 november 2018

Ännu en FIRE-bloggHej och välkomna till ännu en blogg om frihet! 

Jag som skriver det här är kvinna, mamma och snart 30. Trots min relativt korta tid på arbetsmarknaden är jag redan less på mitt yrkeslivs inverkan på mitt privatliv och har därför börjat eftersträva enkelhet och ekonomiskt oberoende. Under en längre tid har jag varit en del av gemenskapen, men utan att bidra särskilt mycket själv om man bortser från kommentarer nu och då. Jag hoppas därför att den här bloggen kan vara ett sätt för mig att ge tillbaka lite till andra på samma sätt som jag fått otroligt mycket av bloggare och finanstwitter de senaste åren.

Välkommen hit och jag hoppas vi ses igen! Kommentera gärna!

Frihetsmamman

6 kommentarer:

 1. Roligt med ny blogg. Jag återkommer!

  SvaraRadera
 2. Alltid kul med fler bloggar och ju fler vi blir desto fler kommer vi nå ut till! =)

  Hälsningar,
  mrFIRE
  svenskafire.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas också på ett växande community även i Sverige. :)

   Radera
 3. Jag är mamma och prick 30. Kul med någon som är på en snarlik plats i livet och som också eftersträvar enkelhet och ekonomiskt oberoende.

  Vänligen, Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det finns fler av oss därute. Jag känner mig i verkliga livet ganska ensam i mina ambitioner så det är skönt att veta att det finns andra därute. Särskilt kvinnor, eftersom det känns som att finanstwitter är ganska fyllt av män. Om du har några förslag på ämnen som rör småbarnsmammor och ekonomi får du jättegärna skicka ett mail, eller skriva en kommentar. Välkommen hit, Hanna!

   Radera